UTBILDNINGAR

MORE BEAUTIFUL THEN YOUR FRIENDS

FRIENDS BEAUTY

SKÖNHETSSALONG OCH SKOLA

Utbildningar

Grundutbildning Volymfransar

Volymfransar - "Russian Volume" eller Volym-metod Fransförlängning (2D-6D) .
Lär dig flera olika plocktekniker.
Volymfransar - "Russian Volume" eller Volym-metod Fransförlängning (2D-6D)
(För dig som redan gått grundutbildning och arbetat i 3 mån) Lär dig flera olika plocktekniker. Russian Volume-metoden är den senaste tekniken inom fransförlängning. Metoden är även kallad 2D, 3D, 4D, 5D, 6D. Kursen ger bredare möjligheter för problemlösning av svåra situationer, mer proffsigt arbete och gör dig mångt mycket mer konkurrenskraftig då dem allra flesta eftersöker volymfransar när dem gör sin fransförlängning i Salong.

Grundutbildning Singlefransar

 Certifierad utbildning i Fransförlängning med singel. Certifiering efter klarat teoretisk och praktisk prov. Här får du en Professionell utbildning med bred kunskap både teoretiskt och praktisk. Det ingår ett startkit som innehåller allt du behöver för att komma igång som fransstylist. Du kan köra igång med dina egna kunder redan samma dag.
Kombo Singel / Volymfrans utbildning

Skicka ett mejl för mer information angående denna kurs friends-beauty@outlook.com

Lashlift & Browliftutbildning

Lashlift är en permanent fransböjning som man böjer den egna fransen från roten som gör att fransarna ser längre ut. Keratin förlänger den naturliga fransen ca 2-3 % och efter behandlingen är dem dessutom ca 40 % tjockare och fylligare, skyddar och reparerar fransarna utifrån samt ger glans. Resultatet håller upp till 6 veckor, beroende på växtfasen på egna fransen befinner sig i.

Browlift, det är en brynbehandling med hjälp av lim och permanent vätskor omskapar bryn hårets riktning vilket ger ett mer fylligt och upplyftande utseende. Det är en perfekt behandling för dig som har svårstylade bryn ex. nedåtväxta, tunna bryn och de som vill ha de stylade eller för de som inte vill göra en riktig ögonbrynstatuering och underlätta vardagen! Resultatet = finare form och fylligare ögonbryn! Behandlingen även vårdar och stärker brynen.

Dessa två utbildningar går även att kombinera och genomföra samma dag. 

Spraytan utbildning

Vi kan erbjuda dig tre olika paket gällande denna utbildning så du skall få den som passar just dig bäst.