PRISLISTA

NAGELFÖRLÄNGING

Vi arbetar med kvalitésprodukter i vår salong, materialet som vi använder oss av är gelé.från 400:-

från 800:-

från 450:-

från 150:-

från 2000:-

LASHLIFT

Lashlift är perfekt för dig som vill ha det naturligt men ändå få ett fint lyft. det man gör vid en lashliftbehandling är att man böjer dina naturliga fransar.
Hållbarhet 4-8 veckor. 

PLASMAPEN
Detta är den perfekta behandlingen för uppstramning av slapp hud, tex hängande ögonlock, påsar under ögonen, “kalkonhäng” och “hamsterpåsar” på halsen och kinderna. Den är även utmärkt för korrigering av djupare rynkor, fina linjer, ojämn hy, ärr, bristningar, milier, gropar och ojämnheter.

från 900:-

från 120:-

SPRAYTAN

Vi använder oss av en manuell  Spray Tanning teknik. Det är den bästa och senaste tekniken inom ”brun utan sol”  och är avsedd för professionellt bruk. Manuell Spray Tanning ger det absolut bästa resultatet i jämförelse med soldusch i kabin (där det lätt kan bli ojämnt och orange) eller krämer för hemmabruk.

från 300:-

PIERCING

Vi kan erbjuda dig piercing i öron, navel och näsa.

HYALURON LIP PEN

Ett nytt sätt att reducera rynkor och fylla ut läppar utan nålar. Med hjälp av tryckluft för man in hyaluron på det aktuella området. Vilket slätar ut huden, reducerar rynkor och ger fylliga läppar. Hyaluron är ett ämne som finns naturligt i kroppen som gör huden elastisk men minskar med åldern.

PRISLISTA

VAXNING

Vaxning är en effektiv, snabb och enkel hårborttagningsmetod. Man kan vaxa alla kroppsdelar. Vid regelbunden vaxning växer hårstråna långsammare, glesare, tunnare och blir svagare.

ÖGONFRANSFÖRLÄNGING

Våra fransstylister är utbildade på godkända skolor och vi kan erbjuda både singelfransar och volymfransar till ett förmånligt pris med bra hållbarhet.