PRISLISTA

Välkommen in till oss på Friends Beauty

Vi är etablerade i centrala Borås, Skolgatan 40. Hos oss kommer du få uppleva mysig miljö och ett varmt välkomnande. Vi ser fram emot att få skämma bort dig med någon av våra härliga behandlingar. Vi vill ständigt utvecklas i vårat team och åker därför regelbundet på utbildningar för att lära oss de senaste teknikerna. Allt detta för att ni ska få en trygg och bra upplevelse när ni besöker oss. 

I våran mysiga salong bemöts du allltså av hög kompetens i både behandlingar, produkter och service. Vi ser fram emot ditt besök!

Psst! Är du student?

Alla studenter har alltid 10% på utvalda behandlingar hos oss, önskar du mer information?
NAGELFÖRLÄNGING

Vi arbetar med kvalitésprodukter i vår salong, materialet som vi använder oss av är gelé.från 400:-

från 800:-

från 450:-

LASHLIFT

Lashlift är perfekt för dig som vill ha det naturligt men ändå få ett fint lyft. det man gör vid en lashliftbehandling är att man böjer dina naturliga fransar.
Hållbarhet 4-8 veckor. 

PRISLISTA

ÖGONFRANSFÖRLÄNGING

Våra fransstylister är utbildade på godkända skolor och vi kan erbjuda både singelfransar och volymfransar till ett förmånligt pris med bra hållbarhet.

från 150:-

HYALURON LIP PEN

Ett nytt sätt att reducera rynkor och fylla ut läppar utan nålar. Med hjälp av tryckluft för man in hyaluron på det aktuella området. Vilket slätar ut huden, reducerar rynkor och ger fylliga läppar. Hyaluron är ett ämne som finns naturligt i kroppen som gör huden elastisk men minskar med åldern.

från 2000:-

från 900:-

SPRAYTAN

Vi använder oss av en manuell  Spray Tanning teknik. Det är den bästa och senaste tekniken inom ”brun utan sol”  och är avsedd för professionellt bruk. Manuell Spray Tanning ger det absolut bästa resultatet i jämförelse med soldusch i kabin (där det lätt kan bli ojämnt och orange) eller krämer för hemmabruk.

från 300:-

PIERCING

Vi kan erbjuda dig piercing i öron, navel och näsa.

PLASMAPEN
Detta är den perfekta behandlingen för uppstramning av slapp hud, tex hängande ögonlock, påsar under ögonen, “kalkonhäng” och “hamsterpåsar” på halsen och kinderna. Den är även utmärkt för korrigering av djupare rynkor, fina linjer, ojämn hy, ärr, bristningar, milier, gropar och ojämnheter.

VAXNING

Vaxning är en effektiv, snabb och enkel hårborttagningsmetod. Man kan vaxa alla kroppsdelar. Vid regelbunden vaxning växer hårstråna långsammare, glesare, tunnare och blir svagare.

från 120:-